Baca dulu sebelum booking ye ?? :)

Nak pakaian Preloved MURAH???Kat sini ada pakaian2 preloved, bundle & baru untuk wanita dewasa.

Aksesori pun ada yang baru & handmade ! Confirm lebih MURAH dari pasaran !

1.Fussy buyers and backout buyers main jauh2 !Hanya untuk serius buyers ONLY !!

2.Booking guna shoutbox (sertakan no telefon @ email )

atau sms kat 0128545348 (sha)

Email pun boleh ~ (rozz25@yahoo.com)

3.Booking sah untuk 6 hari sahaja~ Hari seterusnya automatik akan diberikan pada waiting list / open booking !

Rugi tau~

Kalau nak Hold item tu boleh, tapi kena full payment dulu , sebelum order item lain !Tempoh untuk hold item tersebut hanya untuk SEMINGGU SAHAJA!

4.SMS atau email untuk dapatkan nombor akaun Maybank/RHB sekiranya nak buat pembayaran.

5.Kepada yang tinggal berdekatan area Kuching Sarawak,sekiranya nak self pickup item sendiri sila info , sms/call .

HAPPY SHOPPING !!

& HAVE A NICE DAY !!! :)

Saturday, 15 August 2015

AUG 50 SOLD TO MONICA

Bahu 17" Dada 23"  Labuh 39"
Pinggang 32" Labuh 41.5"
L/XL
RM7

AUG 46 BOOKED BY IMAH - 50%

Bahu 16" Dada 23"  Labuh 39"
Pinggang 29" Labuh 39.5"
M
RM7  >  RM3.50

AUG 41 SOLD TO MONICA

Bahu 18.5" Dada 24"  Labuh 42"
Pinggang 24" Labuh 40"
M
RM6


AUG 35 SOLD TO VICTORIA - 50%

Bahu 15" Dada 20"  Labuh 35"
Pinggang 24" Labuh 36"
S
kain bhgn atas dah berbulu sikit,
tak ketara, masih elok
RM4  > RM2

AUG 34

Bahu 15" Dada 18.5"  Labuh 33"
Pinggang 23" Labuh 35"
S
RM4

AUG 33

Bahu 15" Dada 19"  Labuh 37"
Pinggang 23" Labuh 36"
S
RM4