Baca dulu sebelum booking ye ?? :)

Nak pakaian Preloved MURAH???Kat sini ada pakaian2 preloved, bundle & baru untuk wanita dewasa.

Aksesori pun ada yang baru & handmade ! Confirm lebih MURAH dari pasaran !

1.Fussy buyers and backout buyers main jauh2 !Hanya untuk serius buyers ONLY !!

2.Booking guna shoutbox (sertakan no telefon @ email )

atau sms kat 0128545348 (sha)

Email pun boleh ~ (rozz25@yahoo.com)

3.Booking sah untuk 6 hari sahaja~ Hari seterusnya automatik akan diberikan pada waiting list / open booking !

Rugi tau~

Kalau nak Hold item tu boleh, tapi kena full payment dulu , sebelum order item lain !Tempoh untuk hold item tersebut hanya untuk SEMINGGU SAHAJA!

4.SMS atau email untuk dapatkan nombor akaun Maybank/RHB sekiranya nak buat pembayaran.

5.Kepada yang tinggal berdekatan area Kuching Sarawak,sekiranya nak self pickup item sendiri sila info , sms/call .

HAPPY SHOPPING !!

& HAVE A NICE DAY !!! :)

Sunday, 31 August 2014

Tuesday, 26 August 2014

AUG 44 (LAST ITEM)

Cocolo Girls
Bahu 15" Dada 18" Labuh 23"
S/M
like new
RM7

AUG 43 BOOKED BY MIA - 50%

Bahu 17" Dada 21" Labuh 35"
Pinggang 28" Labuh 37"
M/L
RM7  >  RM3.50

AUG 42 BOOKED BY MIA - 50%

Bahu 15" Dada 18" Labuh 35"
Pinggang 26" Labuh 36"
M
cantik, kena guna tube yer
kain sha tak sempat iron
RM8  >  RM4

AUG 40 SOLD TO JUS

Scarlet
Bahu 13" Dada 19" Labuh 31"
M/L
RM6


AUG 38 BOOKED BY MIA - 50%

Legend
Bahu 15.5" Dada 19" Labuh 29"
M
RM6  >  RM3

AUG 37 SOLD TO KAK SITI


Bahu 18" Dada 20" Labuh 24.5"
M/L
color hitam gelap, tak faded mcm pic tu
RM4